Szeretsz-e engem?

Szeretsz-e engem?

Mint már évek óta, most is bekapcsolódott gyülekezetünk a KOEN – Keresztyén Oktatásért és Erkölcsi Nevelésért Alapítvány által támogatott, Vakációs Bibliahét nevű programba.
A Vakációs Bibliahét idei témáját egy erdélyi munkacsoport állította össze, és a SZERETSZ-E ENGEM? címet adták a hét vezérgondolatának. Péter apostol élettörténetén keresztül közelítettük a válaszokat erre a sokakat foglalkoztató kérdésre.
Ami a hét napi programját illeti, már évek óta ugyanazon bevált napirendi pontok szerint haladunk: gyülekező, kézműveskedés/sport, napkezdés, éneklés, bevezető történet, éneklés, történet, tízórai, csoportbeszélgetés, vetélkedő, ebéd, délutáni pihenő, kézműveskedés/sport és napzárás. Igyekszünk minden éven egy kirándulós napot is szervezni, idén Kurinc volt az úti cél, ahol kicsit sétáltunk, kicsit strandoltunk, de innen sem hiányozhatott az aznapi történet továbbadás sem. Minden táborunkat, hagyományosan táborzáró istentisztelettel zárjuk, ahová mindig nagy szeretettel várjuk résztvevőink szüleit, hozzátartozóit is.
Idei táborunkban 35 gyermek vett részt – általában 5-12 életkorúak, akikre 15 vezető/segítő vigyázott. A vezetők/segítők nagy többsége maga is táborlakó volt, még nem is olyan régen. Ez azt jelenti, hogy Istennek hála magunknak termelünk munkatársakat, azaz az egykor elvetett mag szárba szökkent és teremni kezd. Köszönet minden segítő kézért, minden imáért, zenéért, és mindenért… Köszönettel tartozunk az anyagi és természetbeni támogatásokért is.
Minden résztvevőnek, vezetőnek és gyermeknek egyaránt azt kívánjuk, hogy a héten hallott igei üzenetek, még sokáig mocorogjanak a szívekben! Kívánjuk, hogy a tanult énekek, aranymondások legyenek mindennapi erősítők, és nemcsak a nyár folyamán!
A Vakációs Bibliahéten – idei napközis táborunkban is megtapasztalt áldásokért elsősorban megtartó, gondviselő, szerető Istenünké a dicsőség!
Képek hamarosan a galériában.