Tanácskozás

A 124 négyzetméteres klimatizált lépcsőzetes elrendezésű előadótermünkben 84 rögzített szék és asztal áll a szervezők rendelkezésére. A pódiumon igény szerint 1–6 fő részére tudjuk kialakítani az elnöki asztalt, önálló pulpitussal.
Úgy a hallgatók, mint az előadók részére biztosított az elektromos hálózatra történő csatlakozás. A wifi hálózatunk vendégeink számára ingyenesen hozzáférhető. Előadótermünk modern beépített audiovizuális technikával rendelkezik. Az előadók számára akár szimultán is használható két beépített vetítővászon és projektor, az elnöki asztal részére monitor, hangrögzítésre alkalmas vezetékes és vezetéknélküli mikrofonokkal rendelkező hangosítástechnika áll rendelkezésre. Szükség esetén tolmácsberendezést is tudunk biztosítani. Három-manuálos elektromos orgonánk megfelelő kíséretet biztosít istentiszteletek és kórusművek számára.

Tanácstermünk maximum 45 fő befogadására alkalmas kiselőadóteremként vagy 25 fő befogadására alkalmas szekcióteremként használható. Igény szerint vezeték nélkül csatlakoztatható TV, beépített projektor és vetítővászon, zongora, mobil flipchart tábla áll a vendégek rendelkezésére.