Együtt ünnepeltünk a budakesziekkel

Együtt ünnepeltünk a budakesziekkel
http://rirek.sk/egyutt-unnepeltunk-a-budakesziekkel/

A vasárnapi istentiszteleten a budakeszi testvérgyülekezetünk küldöttségével ünnepelhettük együtt a március 15-t.

A budakesziek lelkipásztorukkal Boros Péterrel; beosztott lelkipásztorukkal Borosné Varga Edinával; gondnokukkal dr. Karasszon Mihállyal, valamint a budakeszi Zákányi Zsolt Református Vegyeskar tagjaival és karnagyukkal Kádár Ágotával érkeztek – összesen 34-en.

Az ünnepi istentiszteleten, melyet a vendégkórus szolgálata színesített, Boros Péter hirdette az igét a Galaták 5,1 alapján: „Krisztus szabadságra szabadított meg minket, álljatok meg tehát szilárdan, és ne engedjétek magatokat újra a szolgaság igájába fogni.”

Kora délután B. Kovács István presbitertestvérünk nagy szeretettel vezette körül vendégeinket a városunkon, bemutatva történelmi és egyéb nevezetességeinket.
A délutáni városi koszorúzáson is közösen vettünk részt.

Vendégeink egy része a református kollégiumban szállt meg, a gimnázium éttermében gyülekezetünk biztosította számukra a vacsorát és a reggelit. A vasárnapi ebédet gyülekezetünk vendéglátó tagjainál költhette el testvérgyülekezetünk küldöttsége.

A budakesziek abban a reménységben búcsúztak tőlünk, hogy hamarosan mi is eleget teszünk meghívásuknak, és legközelebb Budakeszin találkozunk majd!

Az ünnepi istentisztelet képei megtalálhatók galériánkban.

A kórus előadása pedig itt hallgatható meg: