Jertek Ünnepeljünk!

http://rirek.sk/wp-content/uploads/2020/07/tabor-2020-honlapra.jpgJertek Ünnepeljünk!
http://rirek.sk/jertek-unnepeljunk/

Kedves Táborozni Készülők!

Már csak néhány nap és elkezdődik az idei Vakációs Bibliahét. Mi már nagyon várjuk, reméljük Ti is ugyanolyan izgatottan készültök, mint mi!

Mivel elég nehéz időszakban, vagy időszak után vagyunk, a táborozás feltételei is kicsit másabbak, mint korábban. Ezért is gondoltuk úgy, hogy honlapunkon is megosztunk néhány alapvető információt, amit jó tudni a táborba érkezőknek illetve szüleiknek.

  1. Tábornyitás – regisztráció 2020. július 6-án 7.30 – 8.30 időpontban a Tompa Mihály Református Gimnáziumban. A regisztráció folyamán 2 nyomtatványt töltenek ki a szülők, ezek nélkül nem tudjuk vállalni a gyermek táboroztatását, felügyeletét. Mindkét nyomtatvány e cikk csatolmányából is letölthetők, nyomtathatók, kitölthetők és a nyitás napján leadhatók.
  2. A tábor minden nap 7.30-kor nyit (szerdán is). Jó lenne, ha a gyermekek minden nap kis hátizsákkal érkeznének, benne: szájmaszk, papír zsebkendő, vékony (siltes, vagy egyéb nyári) sapka és saját, névvel megjelölt flakon (melyet folyamatosan feltöltünk, ha kifogy belőle az innivaló). A napi program kb. 15.30-kor fejeződik be, ekkortól lehet jönni a gyermekekért. 16.00-kor bezárják az iskola épületét.
  3. Kérjük, hogy a gyermekeket reggelente még otthon kenjék be naptejjel. A nap folyamán nagy gondot fordítunk arra, hogy a rekkenő hőségben a gyerekek ne tartózkodjanak a tűző napon.
  4. Keddi napon batikolni fogunk. Ehhez minden gyerektől kérünk egy (nem feltétlenül új) fehér rövid ujjú trikót, amit befestünk majd. Ebben a trikóban jönnek majd a táborzáró istentiszteletre.
  5. Szerdán, Beretkére kirándulunk, ahol rövid túrát teszünk a barlanghoz, megnézzük az ottani skanzent és a helybeli templomban meghallgatjuk az aznapi bibliai történetet. Az autóbusz 8.30-kor indul a TMRG elől. Az ebédünk csomagolt ebéd lesz az iskola konyhájáról. Kb. 15.00 –15.30 időpontra érünk vissza.
  6. Csütörtökre, váltóruhát kérünk, ha véletlenül valamelyik vetélkedő után nedves maradna a gyermek.
  7. Pénteken, 2020. július 10-én, 15.30 órára szeretettel várjuk a Kedves Szülőket, Hozzátartozókat a rimaszombati református templomba, ahol közös, ünnepi táborzáró istentisztelettel fejezzük be a hetet.

Ezúton is köszönjük, hogy ránk bízzák legféltettebb kincsüket erre a hétre! Nagy megtiszteltetés ez a számunkra, ugyanakkor óriási felelősség is. Éppen ezért, imádságra buzdítok Mindenkit – könyörögjünk Urunkhoz áldásért, erőért, hogy az igazi, őszinte szeretet, az egymásra való odafigyelés, a törődés meghozza gyümölcsét nemcsak az előttünk álló héten, hanem életünk minden napján!

KTIldikó

Mellékletek:
Vyhlásenie COVID
Vyhlásenie – Szülői beleegyező nyilatkozat