Jövő héten nyitunk!

http://rirek.sk/wp-content/uploads/2021/04/templom.jpgJövő héten nyitunk!
http://rirek.sk/jovo-heten-nyitunk/

Örömmel tájékoztatjuk a testvéreket, hogy a legfrissebb kormányinformáció
értelmében – Isten kegyelméből – 2021. április 19-től szigorú feltételek mellett, de már tarthatóak nyilvános templomi istentiszteletek.

A Közegészségügyi Hivatal a nyilvános istentiszteleteknél a következő feltételeket szabta:
– beltérben 15 négyzetméterenként maximum egy fő tartózkodhat;
– a jelenlévők érvényes negatív vírusteszttel vagy a két adagos beoltottságról szóló igazolással vagy a víruson való átesésről szóló három hónapnál nem régebbi orvosi igazolással kell rendelkezzenek;
– az előbbi igazolások bármelyike alóli mentességet élveznek a 65 éven felüliek;
– a jelenlévők FFP2-es arcmaszkot kell viseljenek;
– belépéskor mindenki kezet kell fertőtlenítsen.

Templomunk alapterületét figyelembevéve ennek értelmében az istentiszteleti alkalmainkon – beleértve a szolgálattevőket – maximálisan 49 fő vehet részt.

Tisztelettel kérjük gyülekezetünk tagjait, hogy a nyilvános istentiszteleti alkalmakon a csak fent leírt feltételek betartása mellett vegyenek részt, és a nevezett igazolásokat mindenképpen hozzák magukkal, hatósági ellenőrzés esetén az bemutatható legyen.

Az átmeneti időszakban szerda délelőtt és vasárnap délelőtt tartunk istentiszteletet a templomban.

Mivel a fent jelzett feltételek jelentősen korlátozzák a résztvevők számát, az átmeneti időszakban (mindaddig, amíg a résztvevők száma nem érheti el a 100 főt) a vasárnap délelőtt 10:00 órakor kezdődő istentiszteleti alkalmunkat továbbra is megpróbáljuk élőben közvetíteni egyházköszégünk honlapján és YouTube csatornáján.