NemAdomFel Koncert

NemAdomFel Koncert

Szeretettel hívunk minden kedves érdeklődőt a Nem Adom Fel Együttes rimaszombati koncertjére, amelyre 2014. június 9-én (hétfőn), 17.00 órai kezdettel kerül sor a Városi Művelődési Ház színháztermébe.

A Nemadomfel Együttes egy olyan integrált zenekar, amelyben a szólisták kivétel nélkül sérült (elsősorban értelmileg és látásban akadályozott) előadók. Ez adja az előadások különleges hangulatát és üzenetét, amely mellett jelen van egy olyan profi zenei színvonal, amely által bármilyen zenei színpadon, sztárelőadók mellett is megjelenhet a zenekar. Az együttesben teljes mértékben érvényesülhetnek a zeneileg vagy más módon (tánc, konferálás, stb.) tehetséges tagok. Szerepléseikkel, színvonalas zenéjükkel, különleges stílusukkal, őszinte lelkesedésükkel, és az elmaradhatatlan „nemadomfel” életérzéssel mindenhol nagy sikert aratnak.

Jelenjünk meg minél többen, támogassuk ezzel is a Nemadomfel Alapítvány áldozatos tevékenységét és szerezzünk örömet a Nemadomfel Együttes tagjainak!

Belépődíj: elővételben 3 €, helyszínen 5 €. A jegyek elővételben a Tompa Mihály Könyvesboltban kaphatók.

Eddigi kiemelkedő sikereik:
– 3 elkészült CD (az első egy saját készítésű, keresztény dalokból álló gyűjtemény, míg a második és a harmadik az EMI kiadó gondozásában megjelent könnyűzenei album, amelyen már saját dalok is szerepelnek)
– a Duna Televízió stábja által készített Álomturné című film, amely az együttesről készült, új megvilágításba helyezve ezzel a fogyatékos emberek világát, bemutatva annak őszinteségét, vidámságát – a film az RTL Klub Hégető Honorka díját, és a Kamera Hungária legjobb kísérleti film díját is elnyerte)
– a 2008, 2009, 2010 és 2011-es évben megszervezett Jobb velünk a világ! jótékonysági koncert, amelyen a 4 évben összesen 35 ezer ember vett részt a Papp László Arénában, olyan együttműködőkkel mint Presser Gábor, Révész Sándor, Lovassi András, Caramel, Rúzsa Magdi, Hobó valamint a Republic, Quimby, Ismerős Arcok …
– Aktív részvétel a NEMADOMFEL ALAPÍTVÁNY projektjeiben (Nick Vujicic magyarországi előadásai, az integrált táborokon való fellépések, legújabban a „Kezdjek szeretni“ nevű kampány fellépői…) • Rendszeres fellépői a nyári fesztiváloknak (Sziget, EFOTT, Balaton Sound, Hegyalja Fesztivál…