Tájékoztató az épülő óvodáról

http://rirek.sk/wp-content/uploads/2019/02/golyavar-1.jpghttp://rirek.sk/wp-content/uploads/2019/02/golyavar-1.jpgTájékoztató az épülő óvodáról
http://rirek.sk/tajekoztato-az-epulo-ovodarol/

A Kárpát-medencei Óvodafejlesztési Program keretén belül a Rimaszombati Református Egyházközségnek is lehetősége nyílt jelentős mértékű óvodafejlesztési beruházást megvalósítani városunkban.

Az elmúlt közel másfél év előkészítő, tervező és építési munkálatai lassan befejeződnek. A Tompa Mihály Református Gimnázium iskolakertjében, a Gorkij utca felől, gyermekeink számára hosszú távon méltó és fejlődésük szempontjából, a 21. század követelményeinek megfelelő környezetet tudunk biztosítani az óvodai foglalkozáshoz.

A beruházó Rimaszombati Református Egyházközség valamint a Tompa Mihály Református Gimnázium 2019. február 26-án 17.00 órai kezdettel a Csillagház előadótermében szeretné tájékoztatni a leendő növendékek szüleit, a pedagógusokat, az érdeklődő közönséget, valamint a sajtó képviselőit a Református Óvoda és Református Alapiskola indításának jelenlegi állásáról.

A tájékoztatón résztvevők megismerkedhetnek az épülő óvodaépülettel, a belső berendezés terveivel valamint a nevelési program céljaival és fő irányvonalaival.