Újra az online térbe költözünk

http://rirek.sk/wp-content/uploads/2021/11/1637794643889.jpgÚjra az online térbe költözünk
http://rirek.sk/ujra-az-online-terbe-koltozunk/

A szlovákiai súlyosbodó járványügyi helyzet miatt a kormány az elmúlt napokban további szigorításokat léptetett hatályba, melyek ellehetetlenítik a nyilvános istentiszteletek megtartását. Bár az istentiszteleteket nem tiltották be, a kijárási tilalom kivételei között is szerepelnek, azokon legfeljebb hat személy vehet részt.

Betartva a hatályos rendelkezéseket mi is az online térbe vagyunk kénytelenek költözni. Vasárnap délelőtt a 10.00 órai istentiszteletünket itt a honlapunkon és egyházközségünk YouTube csatornáján élőben fogjuk közvetíteni.

A Pátria rádió advent 1. vasárnapjától – a szigorú korlátozások ideje alatt – minden vasárnap 11.00 órai kezdettel református istentiszteletet sugároz.

Szeretnénk bíztatni testvéreinket, hogy csendesedjünk el, olvassunk Igét, imádkozzunk, rádió- és tv-közvetítések útján, honlapokon, a közösségi médiában keressük az igehallgatás lehetőségét, és a keresésben segítsünk másoknak is.

Az átmeneti időszakban a lelkészi hivatal hétköznaponként 9.00 – 11.00 óra között van nyitva. A lelkipásztorok telefonon, e-mailben vagy személyesen a megszokott helyeken továbbra is elérhetőek. Keressenek bátran minket!

A perselybe és Isten dicsőségére szánt adományokat, valamint az egyházfenntartói járulékot a következő folyószámlára is be lehet fizetni: SK65 0900 0000 0003 8112 5607.