Újra kinyitjuk templomunkat

http://rirek.sk/wp-content/uploads/2020/11/templom.jpgÚjra kinyitjuk templomunkat
http://rirek.sk/ujranyitjuk-templomunkat/

Az országos tiszti főorvos legújabb 2020. november 16-án hatályba lépett rendelkezései korlátozásokkal ugyan, de engedélyezik a nyilvános istentiszteletek megtartását. Az istentiszteleten minden második ülőhelyet lehet csak elfoglalni, így a mi esetünkben a templomban egy időben maximum 550 személy tartózkodhat. A külső fertőtlenítő és a szájmaszk használata továbbra is kötelező, a kézfogás ezután is tilos.

Az enyhítő rendelkezéseket figyelembe véve Rimaszombatban szerdán 10.00 órától, pénteken 10.00 órától és vasárnap 10.00 órától tartunk nyilvános istentiszteleti alkalmat a templomban.

Az istentiszteleteken továbbra sem vehetnek részt azok, akik karanténban vannak, vagy fertőző légúti megbetegedésre utaló tüneteik vannak.

A vasárnapi igehirdetések hangfelvételei a rirek.sk honlapunkon elérhetőek lesznek.

Mindazoknak, akik saját vagy mások egészségének megóvása érdekében nem tudnak részt venni a nyilvános alkalmainkon, és nem rendelkeznek interneteléréssel, a Pátria rádió adóját ajánljuk figyelembe, ahol minden vasárnap 11.00 órai kezdettel – Rimaszombatban az FM 98,0 MHz hullámhosszon – református istentiszteletet sugároznak.

A lelkészi hivatal hétköznaponként 9.00 – 11.00 óra között van nyitva. A lelkipásztorok telefonon, e-mailben vagy személyesen a megszokott helyen továbbra is megkereshetőek.

A perselybe és Isten dicsőségére szánt adományokat, valamint az egyházfenntartói járulékot a következő folyószámlára is be lehet fizetni: SK65 0900 0000 0003 8112 5607.