Eger városába készülünk

Eger városába készülünk

Ha nyár, akkor jó idő, napfény, kirándulás, kikapcsolódás, pihenés.
Az elmúlt időszakban többen is jelezték a lelkészi hivatal irányába, hogy: „de jó lenne, közösen is elmenni valahová!” Külön óhaj volt a strandolás, a vásárlás lehetőségének a biztosítása. Mindezen elképzeléseket is szem előtt tartva, május végén hozzákezdtünk a közös, gyülekezetépítő kirándulás megszervezéséhez. Eger városára esett a választásunk, ahol a történelmi nevezetességek megtekintése mellett, mindenki megtalálhatja a kedvére való kikapcsolódási formát.
A kirándulás időpontja 2016. július 23., szombat. Indulás 6:00 órakor az „Aranybika” szálló parkolójából. Egerbe érkezve, közös programként a vár megtekintését tűztük ki célul, már csak a történelmi ismereteink felelevenítésének lehetősége végett is.
A várlátogatás után fakultatív elfoglaltságokkal tölthetik a kirándulók idejüket (strand, bevásárlás, városnézés, borkóstolás…). 18:00 órakor indul az autóbusz vissza Rimaszombatba.
Részvételi díj 10€ – ez magába foglalja az útiköltséget és a várba való belépőt. A strandbelépőt, az esetleges egyéb belépőket, vagy más fizetős programot, valamint étkezését mindenki egyénileg rendezi.
Reménység szerint tartalmas és izgalmas júliusi napot tölthetünk majd el, e közös gyülekezeti kirándulás alkalmával is, ahová szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Kovács Tímár Ildikó

No comments yet.

Leave a reply

Reset all fields