Jézus hív: „Gyere, kicsi gyermek…”

Jézus hív: „Gyere, kicsi gyermek…”
http://rirek.sk/jezus-hiv-gyere-kicsi-gyermek/

A legkisebb hittanosokkal is lezártuk a 2016/2017-es tanévet a Daxner utcai óvodában, ahol idén három csoportban folyt a hitoktatás.

Minden évben valódi kihívás ennek a korosztálynak az Isten dolgairól bizonyságot tenni, hiszen ebben az időszakban eleve rengeteg ismeretet szereznek a gyermekek. Többek között ezidőtájt kezdik felfedezni a szülői hajlékon túli világot, kezdenek baráti kapcsolatokat szövögetni, vagy éppen az óvodai közösségben kialakult szabályokat nemcsak megismerni, megtanulni, hanem még gyakorolni is…

Hálásak vagyunk Istennek, amiért van lehetőségünk őket megszólítani!

Hálásak vagyunk Istennek, ha sikerül őket nemcsak megszólítani, hanem kicsi szívüket megérinteni is!

Hálásak vagyunk Istennek, azért az őszinteségért, amellyel ők viszonyulnak az Isten dolgaihoz, azért a nyitottságért, azért a gyermeki hitért, mely nem egyszer bizony a sokat megért keresztyén számára is példaértékű!

Idén az ószövetségi királyság korával ismerkedtünk közösen. Megtanultuk, hogy Urunk ismer bennünket, néven szólít minket is, ugyanúgy mint annak idején Sámuelt, Sault, Dávidot, vagy éppen Jónátánt.

Az Ő oltalmába ajánljuk az elkövetkezendő időszakra is őket a legkisebbeket, szeretteikkel együtt – így kívánunk szép szünidőt őszinte szeretettel!